Annonce
Gunhild og Verner Kristensen nærede et ønske om at ville gøre noget for deres by, og derfor blev de aktive i borgerlauget. Nu vil de ikke være samværet foruden. Foto: Dorte Søgård Schou
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

75 procent hygge og 25 procent arbejde: Borgerlaug opstod som reaktion på besparelser

Nok får de en masse fra hånden i Møldrup Borgerlaug, men det er først og fremmest en hyggeklub, hvor det sociale fylder mest.

Annonce
  • Gunhild og Verner Kristensen nærede et ønske om at ville gøre noget for deres by, og derfor blev de aktive i borgerlauget. Nu vil de ikke være samværet foruden. Foto: Dorte Søgård Schou
  • Det er lidt forskelligt, hvor mange af de i alt 25 medlemmer, der møder op til arbejdsdagene. Styrken denne torsdag fandt nok at gå igang med i og omkring den gamle jernbanebygning, den gamle Nordea-bankbygning og i deres nye depot i den gamle ventesal. Snart venter formentlig flere ting at tage fat på i samme område.
  • Lauritz Laustsen er laugets oldermand og har været det siden begyndelsen. Det er vigtigt for ham, at der er plads til alle lauget, og at enhver arbejdsindsats kan bruges og bliver påskønnet.
  • Ove Olesen er 84 år og går til arbejdet med stor ildhu. Det er om at holde sig i gang, så længe man er frisk til det, mener han.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce