Annonce
Der var også godt med drama for de omkring 1000 tilskuere ved årets Bededagsløb på Løvelbanen. Flere biler måtte transporteres væk med andre hjul end deres egne. Arkivfoto: Morten Stricker
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Foråret der gik...

Annonce
  • Der var også godt med drama for de omkring 1000 tilskuere ved årets Bededagsløb på Løvelbanen. Flere biler måtte transporteres væk med andre hjul end deres egne. Arkivfoto: Morten Stricker
  • En tidlig maj-weekend kiggede Ugeavisens journalist forbi havnen og stranden i Sundstrup, og da der nærmest var sommertemperaturer, havde det lokket en del badegæster ud på dette tidlige tidspunkt. Arkivfoto.
  • For 51. gang fandt Aalestrup sin nye Knaberkonge i forbindelse med Knaberfesten. Det blev i 2018 Ejnar Noe, der fik overrakt den høje hat af den afgående Knaberdronning, Anne-Marie Sørensen. Årets Knaberpige blev Pernille Ørum Andersen. Arkivfoto.
  • Kombinationen mad, kold øl, den blå fjord og så en meget varm forårsdag betød, at havnen i Sundstrup sjældent har haft besøg af så mange mennesker på en gang. Muslingefestival var overskriften, der havde trukket folk af huse og det i sådan grad, at der var ganske lange køer til at smage havets lækkerier. Det var tredje gang i træk, at Fjordklyngen arrangerede Muslingefestival. Arkivfoto.
  • Utroligt dejligt vejr prægede også sommerfesten i Bjerregrav, og de varme temperaturer gjorde, at de mange børne- og familievenlige aktiviteter i løbet af festen bare lige blev lidt sjovere. Festdagene sluttede med kårigen af årets HBI'er, og pilen pegede, til klubbens formand Henrik Hansens store overraskelse, på han selv. Arkivfoto.
  • Disse "spøgelsestræer" ved Bjerregrav vakte en del opsigt, og mange læsere henvendte sig for at få svar på, hvad der dog var grunden til deres særlige udseende. Det usædvanligt varme og tørre havde sin del af skylden og såkaldte spindemøl havde kronede dage. Arkivfoto.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce