Annonce
Vesterbølle Efterskole er inde i en god gænge. Skolen har udvidet fra 92 til 103 pladser i næste skoleår, og kun to pladser er tilbage. Samtidig står man overfor at skulle ansætte flere lærere og bygge nye elevboliger. Det glæder forstander Martin Diget Aamann. Foto: Dorte Søgård Schou.
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Forstander: - Jungleloven gælder ikke her

Vesterbølle Efterskole oplever succes på flere fronter. Søgningen til skolen er stor og man står over for at skulle udvide. Det skyldes blandt andet en særlig kultur, hvor eleverne kerer sig ekstra meget om hinanden, mener forstander.
Annonce
  • Vesterbølle Efterskole er inde i en god gænge. Skolen har udvidet fra 92 til 103 pladser i næste skoleår, og kun to pladser er tilbage. Samtidig står man overfor at skulle ansætte flere lærere og bygge nye elevboliger. Det glæder forstander Martin Diget Aamann. Foto: Dorte Søgård Schou.
  • Eleverne vendte i sidste uge tilbage til det gode liv på efterskolen efter en lang periode hver for sig på grund af corona-krisen.
  • Eleverne på efterskolen er inddelt i familiegrupper med 8 elever, der bor og færdes tæt sammen, i hver. Og med behørig afstand mellem grupperne går det både med fællessamlinger og sågar sang.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce