Annonce
Grete Sticks højdepunkt på året, er når Hobbykælderen holder de to sidste, hele weekends i november. Hobbykælderen er hendes hjertebarn, og giver hende så meget mere end blot muligheden for at udfolde sig kreativt. Foto: Dorte Søgård Schou.
Rundt om Viborg

Grete kan strikke med én hånd: Man skal fokusere på det, man kan

Livet har ikke altid artet sig for 50-årige Grete Stick fra Møldrup. Hun har dog altid formået at finde en løsning og hendes fristed, Hobbykælderen, er et resultat af det.
Annonce
  • Grete Sticks højdepunkt på året, er når Hobbykælderen holder de to sidste, hele weekends i november. Hobbykælderen er hendes hjertebarn, og giver hende så meget mere end blot muligheden for at udfolde sig kreativt. Foto: Dorte Søgård Schou.
  • I næste med er der åbent i Hobbykælderen på Tværgade i Møldrup. Er man til nissemænd- og damer er der ingen vej udenom.
  • Gretes favoritdisciplin udi det kreative er glas-gravering. Tegningerne laver hun selv, og så graveres der ellers på glas i alle tænkelige former.
  • Grete Stick støber også alskens motiver i beton. Hendes helbred gør, at hun må tage mange pauser og hvil og ikke kan holde ud så længe, men når den kreative proces står på fokuserer hun ikke så meget på sine smerter.
  • Alt er klappet og klart til julestuen. Folk fra nær og fjern lægger vejen forbi, og det er 27. år i træk, Grete Stick åbner privaten.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce