Annonce
De blomstrende georginer på de tomme gravsteder, er graver Jens Christiansens værk. I det hele taget har han i sit virke som graver fungeret en stor del af tiden under åben himmel. Derfor kender han også rigtig mange af de mennesker, der færdes på kirkegården og ved måske også, hvem der har brug for en snak. "En graver er kirkens ansigt udadtil," siger Mette Værge.
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Særligt sammenhold efter langt arbejdsliv: Præst og graver siger farvel samtidig

De har været ansat ved Skals Kirke i henholdsvis 33 og 27 år. Nu takker såvel sognepræst Mette Værge som graver Jens Christiansen af, og en ting er sikkert. De vil savne hinandens selskab.
Annonce
  • De blomstrende georginer på de tomme gravsteder, er graver Jens Christiansens værk. I det hele taget har han i sit virke som graver fungeret en stor del af tiden under åben himmel. Derfor kender han også rigtig mange af de mennesker, der færdes på kirkegården og ved måske også, hvem der har brug for en snak. "En graver er kirkens ansigt udadtil," siger Mette Værge.
  • Knap 30 års tæt samarbejde er ved vejs ende, og for såvel Mette Værge som Jens Christiansen, er det svært at sige farvel. Heldigvis er telefonen ikke langt væk.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce