Annonce
Interessen for baby- og småbørnssvømning er stigende over hele landet, og derfor havde forældre i Skals og omegn venligst udlånt 20 babyer til et godt formål. DGI Midtjylland Svømning og Skals Gymnastikforening arrangerede et landstræf for instruktører, der har med baby- og småbørnssvømning at gøre, så de kunne have nogle "rigtige" babyer at øve sig med. Babyer er de fødte vandhunde, og ikke så meget som et klynk hørtes. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Vinteren der gik...

Januar og februar 2018 blev blandt andet brugt med løbesko på, på mountainbike eller i svømmehallen. Og så fik Klejtrup et nyt vartegn - af den lidt tungere slags, tør vi godt sige.

Annonce
  • Interessen for baby- og småbørnssvømning er stigende over hele landet, og derfor havde forældre i Skals og omegn venligst udlånt 20 babyer til et godt formål. DGI Midtjylland Svømning og Skals Gymnastikforening arrangerede et landstræf for instruktører, der har med baby- og småbørnssvømning at gøre, så de kunne have nogle "rigtige" babyer at øve sig med. Babyer er de fødte vandhunde, og ikke så meget som et klynk hørtes. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
  • Johan Gadegaard
    Alle elever på Skals Skole var med, da der skulle tages afsked med skoleleder Jess-Ole Jensen. Han har været skoleleder siden 2000, og kunne 1. marts gå på pension. Der var flagallé gennem byen, tårer i øjenkrogene og knus og kram, da der blev sagt varmt farvel til Jess-Ole Jensen. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
  • Jens Kolind
    I januar løftede Klejtrup sløret for sit nye vartegn - et 3,25 meter højt og 1,3 ton tungt stykke granit sirligt formet som en violin af viborgkunstneren Johann Kallmayer. Ved hjælp af kommunale midler og lokale donationer og kræfter lykkedes det at få kunstværket til Klejtrup, der jo passer fint til Klejtrups image som musikby. Privatfoto.
  • Johan Gadegaard
    Ingen januar uden det årlige nytårsløb på Himmerlandsstien. i 2018 var en af deltagerne Kate Mathiesen, der havde besluttet sig for, at hun hver måned i 2018 skal løbe et halvmaraton. Et imponerende nytårsfortsæt. Foto: Johan Gadegaard.
  • Et mangeårigt arbejde med at gøre Fjordklyngens natur mere tilgængelig for offentligheden bar frugt, da Fjordklyngens Cykelklub arrangerede sit første mountainbikeorienteringsløb med udgangspunkt fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup. 78 deltagere nød naturen i den bidende februarkulde. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce